Balance Design


Memorial, een gedenkmonument in evenwichtOver het algemeen is een urn of gedenkmonument een statisch object, maar de Memorial is anders en brengt hier beweging in. Hoe mooi is het om evenwicht te vinden in het laatst dierbare wat je hebt en dit te combineren met de allermooiste plant om voor te zorgen. De holle Edelstalen bol is te vullen met de as van een dierbare en is rondom te graveren met een persoonlijke tekst.De Memorial is geheel naar eigen inzicht te personaliseren, niet alleen met de keuze van de plant en de tekst op de bol maar ook met de persoonlijk te creëren schaal.
De plantenschaal wordt handmatig bekleed met een collage van papieren afbeeldingen. Het zelf aanleveren hiervan behoort tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het mooiste boek, bladmuziek, poëtische teksten of andere interesses uit het leven. Zo wordt de Memorial een bijzonder persoonlijk monument.
De Memorial is verkrijgbaar in de formaten S en M en wordt standaard geleverd met een binnenpot en een vulset voor de as.
Voor maatvoeringen zie technische specificaties.